Telegram chatbot RSS


Els nostres servidors compartits

Descobreix la solució perfecta per allotjar els teus llocs web de WordPress i comerç electrònic: els nostres servidors compartits especialitzats. Amb un enfocament en el rendiment, la seguretat i la confiança, brindem una plataforma sòlida per impulsar la vostra presència en línia i optimitzar l'experiència dels vostres visitants i clients.

Els nostres servidors compartits per a WordPress i comerç electrònic estan dissenyats pensant en les necessitats específiques d'aquestes plataformes. Des de la instal·lació simplificada de WordPress fins a la compatibilitat amb les principals solucions de comerç electrònic, hem creat un entorn que maximitza el potencial dels vostres llocs web i botigues en línia.

Un dels principals avantatges dels nostres servidors compartits és l'eficiència en costos. Compartir recursos amb altres llocs web permet reduir les despeses operatives i els costos de manteniment. Això us permet obtenir una solució d'allotjament de qualitat a un preu assequible, ideal per a emprenedors i petites i mitjanes empreses que busquen una opció rendible sense comprometre el rendiment i la seguretat.

El rendiment és una prioritat als nostres servidors compartits. Utilitzem maquinari dúltima generació i tecnologia demmagatzematge optimitzada per garantir temps de càrrega ràpids i una resposta àgil del teu lloc web. A més, la nostra infraestructura està dissenyada per escalar automàticament en funció de les necessitats del trànsit, assegurant que els teus llocs web i botigues en línia es mantinguin accessibles i ràpids, fins i tot en moments d'alta demanda.

La seguretat és fonamental per a qualsevol lloc web o botiga en línia. Amb els nostres servidors compartits, implementem mesures de seguretat avançades per protegir les teves dades i les dels teus clients. Això inclou tallafocs, detecció d'intrusos, escaneig de codi maliciós i protecció contra atacs DDoS. A més, fem còpies de seguretat regulars per garantir la integritat de les teves dades en cas de qualsevol eventualitat.

No importa si estàs començant un bloc, una botiga en línia o un lloc web corporatiu, els nostres servidors compartits per a WordPress i comerç electrònic són la solució perfecta. Obtingueu un rendiment fiable, seguretat robusta i un suport excepcional, tot a un preu assequible. Potencia la teva presència en línia i porta el teu negoci al següent nivell amb els nostres servidors compartits d'alt rendiment i de confiança.

No esperis més, tria els nostres servidors compartits per a WordPress i comerç electrònic i experimenta un allotjament web de qualitat dissenyat específicament per satisfer les teves necessitats. Uneix-te a la nostra família de clients satisfets i pren el control de la teva presència en línia avui mateix!


Servidors Compartits

Bàsic

Disc Dur SSD 1Gb

5 Comptes correu

PHP 8.2

SSL Gratuït

1 Mysql

60€/anual

Standard

Disc Dur SSD 5Gb

10 Comptes correu

PHP 8.2

SSL Gratuït

5 Mysql

90€/anual

Sènior

Disc Dur SSD 10Gb

50 Comptes correu

PHP 8.2

SSL Gratuït

5 Mysql

168€/anual

Profesional

Disc Dur SSD 30Gb

Il·limitades Comptes correu

PHP 8.2

SSL Gratuït

Il·limitat Mysql

250€/anual

Tots els nostres servidors compartits usen el SO Debian i gestionat amb Plesk