Telegram chatbot RSS


Què és un certificat SSL?

Els certificats SSL són fonamentals per a la seguretat dInternet. S'utilitzen per establir una connexió xifrada i permetre que les dades es transmetin de manera segura entre el navegador o l'ordinador de l'usuari i un servidor o lloc web.

Avantatges de disposar d'una connexió xifrada

  • Estableix una connexió segura entre el navegador i el servidor
  • Xifra la comunicació per protegir la informació confidencial que els seus clients li proporcionan
  • Col·loca un cadenat al costat de la teva adreça web al navegador
  • Autentica la identitat d'una organització o empresa
  • Millora el rànquing als cercadors

Quin tipus de certificat escollir?

Els certificats SSL estàndard (domini validat) són el tipus de certificat SSL més fàcil i més comú. Els certificats OV i EV també autentiquen la identitat de l'empresa o organització que posseeix el certificat, cosa que proporciona més confiança als usuaris finals.

Let's Encrypt

certificado SSL terrassa y sabadell

Autocertificat

Normalment gratuït i inclòs a tots els nostres hosting

Què és autocertificat?

Un certificat Let's Encrypt és un certificat digital emès per una autoritat de certificació (CA) sense ànim de lucre anomenada Let's Encrypt. Aquest tipus de certificat es destaca per ser gratuït i àmpliament accessible. La gratuïtat de Let's Encrypt es basa en el seu objectiu d'assegurar i promoure l'adopció generalitzada de HTTPS a tot Internet. Gràcies a l'automatització i al seu model de negoci basat en donacions i patrocinis, Let's Encrypt pot oferir certificats SSL/TLS sense cap cost. Això ofereix un gran avantatge per als propietaris de llocs web, ja que poden implementar una capa de seguretat addicional en els seus dominis sense incórrer en despeses addicionals. A més, l'ús generalitzat de certificats Let's Encrypt ha contribuït a un internet més segur i ha promogut més confiança i privadesa per als usuaris en línia.

Domain Validation (DV)

certificado SSL terrassa y sabadell

Seguretat Bàsica

Publicat en minuts, ideal per a blocs, xarxes socials i llocs web personals.

Què és SSL DV estàndard?

Els certificats de validació de domini ofereixen una forma econòmica i ràpida d'implementar SSL al vostre lloc web. Els certificats de domini validat confirmen que té el domini, però no fa cap validació addicional de nivell d'organització. Els certificats validats pel domini són ideals per a llocs web personals, blocs i mitjans socials, o per a llocs que no transmeten informació privada i confidencial. Un certificat validat pel domini activa el cadenat del navegador i permet l'ús de https per assegurar als visitants del lloc web i als clients que es pren seriosament la seva privadesa.

Organization Validation (OV)

certificado SSL terrassa y sabadell

Fort nivell de seguretat empresarial

Identitat de l'empresa inclosa al certificat, ideal per a llocs web de negocis.

Què és SSL Validat per Organització?

Els certificats SSL Validats per Organització proporcionen confirmació d'identitat instantània i protecció SSL sòlida per al vostre lloc web i la vostra empresa. OV SSL és un certificat validat per organització que fa al seu lloc web un pas cap amunt en credibilitat per sobre dels certificats SSL validats per domini. Activa el cadenat del navegador i https, mostra la seva identitat corporativa i assegura als clients que es pren la seguretat molt seriosament. Els visitants del lloc poden verificar que el lloc web és operat per una empresa legítima i no és un lloc impostor.

Extended Validation (EV)

certificado SSL terrassa y sabadell

Màxima confiança i protecció

Es mostra la barra d'adreces verda i el nom de l'empresa, ideal pel comerç electrònic

Què és SSL de Validació Estesa?

EV SSL és un Certificat de Validació Estesa, la classe més alta de SSL disponible avui en dia que li dóna més credibilitat i confiança al vostre lloc web, en comparació amb l'ús d'un Certificat SSL validat per Organització o Domini. Un Certificat de Validació Estesa activa la barra d'adreces verda i mostra el nom de la vostra empresa o organització a la barra d'adreces del navegador. Aquests prominents indicadors de seguretat visual permeten als visitants saber que shan pres passos addicionals per confirmar el lloc que estan visitant, augmentant la confiança de lusuari en el seu lloc web i la seva credibilitat. Per això la majoria de les grans empreses i organitzacions escullen certificats EV.