Telegram chatbot RSS


Com funciona el nostre servei antispam?

El filtre antispam de SolarWinds és una poderosa solució que protegeix tant els correus electrònics d'entrada com els de sortida de la vostra organització contra el correu no desitjat i els atacs de pesca.

En el cas del filtre antispam d'entrada, utilitza algorismes avançats i tècniques d'aprenentatge automàtic per analitzar cada correu electrònic que arriba a la safata d'entrada. El sistema realitza una avaluació exhaustiva dels atributs del missatge, com a remitent, contingut, enllaços i adjunts, per determinar si és spam o no. Basant-se en un conjunt de regles i polítiques personalitzables, el filtre antispam bloqueja de manera efectiva els correus no desitjats, evitant que arribin a les bústies dels usuaris.

D'altra banda, el filtre antispam de sortida s'encarrega d'analitzar i controlar els correus electrònics enviats des de la vostra organització. Igual que al filtre d'entrada, examina els missatges sortints a la recerca de característiques sospitoses o indicis d'activitat maliciosa. Això ajuda a prevenir que el teu domini o adreça IP sigui etiquetada com a correu brossa o que els teus correus siguin bloquejats per altres sistemes de filtratge de correu brossa. En assegurar la integritat dels teus enviaments, el filtre antispam de sortida preserva la reputació i la confiança de les comunicacions per correu electrònic.

En resum, el filtre antispam de SolarWinds opera tant a la recepció com a l'enviament de correus electrònics, emprant tecnologies avançades per detectar i bloquejar spam, així com protegir la teva organització i garantir el lliurament segur i fiable de missatges.

FILTRA TOT EL TEU CORREU PER TAL NOMÉS 12€/MES PER DOMINI

Inclou tots els comptes de correu del teu domini

Inclou Filtre d´entrada

Inclou Filtre de sortida

12€/mes