Telegram chatbot RSS
Backups per a wordpress abans d'actualitzar

La seguretat informàtica és un aspecte fonamental al món digital actual. A mesura que més i més empreses i particulars confien en sistemes i plataformes en línia, també augmenta la necessitat de protegir els nostres actius digitals de possibles amenaces i vulnerabilitats. En aquest sentit, els còpies de seguretat de WordPress, com un dels sistemes de gestió de contingut més populars, requereixen una atenció especial en termes de seguretat.

Una de les pràctiques fonamentals per mantenir la seguretat a WordPress és la realització regular de backups del seu lloc web abans de dur a terme qualsevol actualització. Aquests còpies de seguretat, o còpies de seguretat del vostre lloc web i tots els seus arxius, bases de dades i configuracions, són una salvaguarda vital en cas que alguna cosa surti malament durant el procés d'actualització, com ara errors de compatibilitat entre versions o incompatibilitats amb temes o complements. Quan feu una còpia de seguretat del WordPress abans d'actualitzar, us assegureu de tenir una còpia completa del vostre lloc web en el vostre estat actual.

Hi ha diversos escenaris en què un backup de WordPress pot resultar invaluable. Per exemple, si l'actualització causa una falla crítica al vostre lloc web i aquest queda inaccessible, podeu restaurar ràpidament la versió anterior mitjançant el backup de WordPress. A més, si trobeu errors o problemes després de l'actualització, podeu revertir a l'estat anterior i avaluar els canvis necessaris per corregir-los sense afectar el funcionament en viu del vostre lloc recolzat per WordPress.

A més dels problemes tècnics, els backups de WordPress també són fonamentals per protegir-se contra atacs de seguretat. Encara que els desenvolupadors de WordPress treballen diligentment per eliminar qualsevol vulnerabilitat, els hackers sempre estan buscant noves maneres d'explotar qualsevol debilitat. Si el vostre lloc web recolzat per WordPress es veu compromès després d'una actualització, pot recórrer al seu backup de WordPress per tornar a un estat segur i després prendre mesures addicionals per enfortir la seguretat.

En resum, realitzar còpies de seguretat de WordPress abans d'actualitzar és una pràctica essencial per garantir la seguretat i la continuïtat del seu lloc web. Els còpies de seguretat de WordPress li brinden la capacitat de revertir canvis problemàtics i protegir-se contra possibles amenaces. Assegureu-vos destablir una rutina de seguretat regular de WordPress i emmagatzemar les còpies de seguretat en un lloc segur, preferiblement fora del servidor principal. En fer-ho, estarà preparat per enfrontar qualsevol desafiament i protegir la seva presència en línia de forma eficaç recolzat per WordPress.QUÈ OFEREIX EL NOSTRE SERVEI DE BACKUPS WORDPRESS?

Fem backups diaris del nostre lloc web WordPress, juntament amb una còpia a principis de cada mes. Aquesta pràctica ens brinda l'avantatge de poder recuperar versions anteriors en cas que experimentem errors a la nostra pàgina web després d'uns dies. Els backups ens ofereixen tranquil·litat i seguretat, assegurant la continuïtat de la nostra presència en línia recolzada per WordPress.

  • Còpies diàries
  • Còpies mensuals
  • Còpies redundants
  • Còpies en servidors externs
  • Actualitzacions de wordpress i plugins mensuals
*Aquest servei només s'ofereix a clients amb la pàgina web allotjada als nostres servidors.


ELS NOSTRES PREUS?

Els nostres preus són altament competitius i dissenyats exclusivament per a aquells clients que hagin contractat els nostres serveis d'allotjament. Ens sentim orgullosos d'oferir tarifes ajustades que s'adapten a les necessitats i pressupostos dels nostres clients. Valorem la confiança i lleialtat d'aquells que han confiat en nosaltres per al vostre allotjament web, i com a mostra d'agraïment, us brindem preus especials que reflecteixen el nostre compromís de proporcionar un servei de qualitat a preus assequibles.

25€/mes